Guardien Angel Security Kft.

Ingatlanok és ingóságok őrzése

Porta recepció

A megrendelőkről kialakított pozitív vélemények egyik lényeges szempontját képezik az érkező ügyfelek, vendégek elsődleges benyomásai, amelynek nélkülözhetetlen feltétele a szakmailag magas szintű felkészültségű, kulturált kommunikációjú és esztétikus megjelenésű portás és recepciós.

A portán, dolgozó vagyonőrök

  • a személyforgalom felügyelete során a szükséges tájékoztatással, felvilágosítással segítik az ügyfélforgalmat, megállapítják a belépési és tartózkodási jogosultságot,
  • átvizsgálják a járműveket, a bizonylatok alapján ellenőrzik az áruforgalmat, kulcskezelési feladatokat látnak el,
  • kezelik a biztonságtechnikai – beléptető, kamerás megfigyelő, riasztó – rendszereket, felügyelik az épületfelügyeleti – infrastruktúra, hálózatok, gépészet, kazán, stb. – berendezéseket, vizsgázott vagyonőreink jogosultak liftből történő mentésre, kisnyomású kazán kezelésére,
  • felelőssége kiterjed az elsődleges hibaelhárítási, kárenyhítési feladatok teljesítésére.

A recepciós

  • részt vesz a portai különösen a személyforgalmi feladatok ellátásában,
  • átveszi és továbbítja a küldeményeket, leveleket,
  • kezeli a telefonközpontot, az informatikai eszközöket.

Járőrözés

Járőreink a helyi sajátosságok, a kockázati tényezők alapján kidolgozott útvonalakon, a mélységi területen és a peremvonalon – gyalogosan, kerékpárral, vagy gépjárművel haladva – járőreink visszatérő ellenőrzéseket, a személy- és vagyonvédelemmel összefüggésben megfigyeléseket végeznek, a védelem szempontjából jelentőséggel  bíró  állapotokat rögzítenek, adatokat gyűjtenek és naplóznak.

Igény esetén ellenőrzik a munka- és tűzbiztonsági, a dohányzásra vonatkozó – előírások betartását.

A járőr a munkaidő befejezését követően ellenőrzi a létesítmények, épületrészek, helyiségek, állapotát, zártságát, a kulcsok leadását, az elektromos fogyasztók kikapcsoltságát.

Visszatérően ellenőrzi a folyamatosan működő berendezéseket, műszereket, a meghatározott kapcsolókat, elzárókat, eltérés észlelésekor a tőle elvárhatóan beavatkozik, intézkedik rendkívüli események – jogellenes-jogsértő magatartás, (pl. bűncselekmény), vagy elsődleges hibaelhárítás, kárenyhítés, stb. – alkalmával, illetve jelenti az eseményt.

Alapvetésnek tekintjük olyan elektronikus járőr ellenőrző rendszer, megfelelő számú ellenőrző pont alkalmazását, amellyel központilag nyomon követhető a járőrözés teljesítése, pontossága, és amelynek adatai központilag legyűjthetők és értékelhetők.

Építési területek őrzése, építkezések biztonsági feladatai

A megbízó igények szerint biztosítjuk, illetve a kivitelezés időszerű állapota figyelembevételével javasoljuk az építkezések optimális biztonsági szintjéhez, az egyes építési fázisokhoz igazodóan a vagyonőrök létszámát.

Vagyonőreink – a tőlük elvárható anyag-, eszköz- és áruismeret  birtokában –  be- és kiszállításkor kontrollálják a bizonylatok tartalmát, így nyomon követhető a kivitelezők, az  alvállalkozók nagyobb értéket képviselő  eszközeinek holléte, mozgatása.

Megrendelés esetén vállaljuk, hogy – a megbízókkal egyeztetve – alkalmazzuk az építésekre, beruházásokra kialakított vagyonvédelmi projektünket, amely kiterjed a leglényegesebb biztonsági szempontokra, pl.:

  • a személy-, gépjármű és áruforgalom és bizonylatainak ellenőrzésére és dokumentálására;
  • biztonságtechnikai – beléptető, kamerás megfigyelő – rendszerek telepítésére és működtetésére, kapcsolódóan az adatkezelési kötelezettségekre (lásd. GDPR);
  • a tételes őrzésre átvett jelentős értékek, konténerek, anyagok, eszközök őrzésére;
  • az alkoholfogyasztás jogszerű ellenőrzésére a személyiségi jogok betartásával;
  • rendészeti, munkabiztonsági feladatok ellátására a hatályos jogszabályok [pl. 4/2002. (II. 20.) SzCsM-EüM együttes rendelet] alapján;
  • ajánlásainkra az alvállalkozókkal kötendő szerződések, egyes biztonságot érintő elemeire, a kivitelezésben résztvevő vállalkozások esetleges jogszerűtlen foglalkoztatási gyakorlatának kiszűrésére,

Létfontosságú rendszerek és létesítmények védelme

Kiemelt jelentőségű az állam működése, a lakosság életkörülményei, ellátása biztonsága, a környezet védelem a létfontosságú rendszerelemek, korábbi elnevezéssel a „kritikus infrastruktúra” létesítményeinek, anyagainak őrzése, folyamatos, zavartalan üzemelésük biztosítása, a munka- és tűzbiztonsági, a katasztrófavédelmi megelőző intézkedések betartatásának, ellenőrzésének magas szintű ellátása.

Ezekben az ágazatokban – pl. közigazgatás, vasúti közlekedés, oltóanyag termelés, veszélyes hulladék kezelés – dolgozó vagyonőreink felkészültek rendkívüli esemény esetleges bekövetkezésére, az azonnali szakszerű kárelhárítási, reparációs intézkedések végrehajtására.

Szolgáltatásaink

Épülettisztítás, takarítás

Épülettisztítás, takarítás

Takarítási üzletágunk vállalja közületek, gazdasági társaságok, magánszemélyek részére az ingatlanok épületek, irodaházak, lakások rendszeres, időszakos – napi, heti karbantartó –

Bővebben ...